1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

sila mula lesu suara rasa risau malu hari mari selak seluk sulam kusam muka suka rusa sula lusa luas luar ular vas visa kasih kisah kisar resah lasak masuk masak marak karam salam malas kelam resam rimas emas kemas semak rihal esak usik siku liku uri lari rela harus laris helai relai masih kari sari virus kelas rumah saku saham keras serum keluh

emak,email,resah,usaha,asmah,rasa,kelak,marah,masak,visa,Masih,selak,kelak,kalah,kami,Mari,ikal,leka,rela,lari,asah,mulia,Islam,kelam,malas,Kari,Mari,leka,ikal,lemak,resah,risau,silau,Salai,Masih,kemas,Ramas,visual,Lusa,sula,sulam,suram,suami,suai,suam,suka,sula,serah,elak,Kari,hasil,Lena,hasil,Salah,kalah,hias,rias,risau,seram,Lena,

visa sahur lauk malu salah hari kira, silau, rela, kalah, resah, kalau, mari, rasa, kuih, lerai, serai,vila,kemas,sama,risau,kamera, sari,haram,kari, siku,lama, emak,kasar,kira,khimar, mula, sila, selam, keras, kuah, luah,lahar, seram, siram, rasmi, akhir, laut, luar, lihat, lusa, rusa, lahir, lekas, kasih, sira,

Masih Risau Elak Hasil Kali Visa Lekas Mahu Kasih Luar Hamil Ais Kalau Keluar Akal Merah Haus Hai Sah Ralik Rusa Selak Umi Kasar Kuli Asal Salah Liku Semak Ular Haram Kelam Usai Masai Seram Lari Lama Laskar Alim Kuih Asam Masak Lahir Islam Ikal Sim Kemas Kes Kisah Kisar Rusa Ular Rahsia Saki Ukir Kami Luka

Masak Rasa Elak Kelam Masa Kelar Leka Usah Malas Salam Lasak Sira Siram Resam Mesra Harus Kelas Selasa Masih Surah Visa Resah Serah Seram Sah Hasil Sila Risau Ria Merasa Salah Seriau Seru Haram Marah Suria Rusa Virus Laram Riuh Kasih Selama Selam Sari Kari Era Ular Reka Kera Mula Rasul Lusa Lukis Selak

ELAK RASA KESAL MARI MALU SILA SALAM HIAS KASIH SIAM URI KASI RAHSIA RASMI KIAS KISAH ULI USIK EMAS SAMA SAHAM MASIH RIMAS RESAM RESAH KARI SAH HARI VAS RELA ALIS KHAS RAMAS SAMAR RAMAI SIAR KILAU SILAU LEMAS SERAM LARI MUKA SUKA SEMAI HALUS HAK RUSH MAKI HULK SEMAK LEMAK KAMI

Lusa,rela,Luka,muara,muka,Kami,Kamu, luar,alam,saki,Aku,saku,sila,kuah,reka, liar,sela,masa,risau,rasa,elak,alas,asah,Asam,Haus,Sauk,sauh,asa,kelas,Salah,salam,salak,silau,laksa,halia,halus,kalau,haram,marah,mesra, keluar,selak,salam,malas,melaka,seluar,resah,

Risau, kelak, kelas, virus, masak, malas, mulas, selam, selum, mual, ulas, ular, lauk, haus, halus, rasa, rusa, saku, kura,, muka, hari, harimau, lemas, emas,akak, resah, elak, kail, luas, kuasa, akar, uli, kuli, rela, vakum, kamus, kamu, kasur, seru, seram

Via Visa Viu Kasih Elak Merak Marak Air Liur Resah Salah Muar Kuih Mula Rasa Aras Elak Leka Kalah Kelah Maki Harus Surah Umi Hias Lari Lima Kali Kala Haruk Lemas Halia Sirah Kisah Kesal Kelu Ulam Malu HIV Virus UIAM USM UKM UM Hulk Haus Ham Hi Hai Hike

Resah Kisah Elak Risau Visa Hari Laku Salah Vas Malu Hias Leka Ia Usah Sah Lama Siram Suka Kalau Kira Masak Ria Siku Liar Saka Mara Masih Luar Risalah Kali Ura Karma Lahir Hala Kias Luas Sila Alur Maka Muka Lara Selak Siar Sua Era …etc 🤣