1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

Visa Sahur Elak Resah Hela Air Ari Mari Sila Risau Ela Kias Sah Hak Asam Esa Asa Era Ara Serah Semak Hias Rela Rekah Sela Selak Hirau Hari Sari Ali Asah Kali Laki Khas Kelar Selar Kemas Kisah Aku Kau Iras Asli Irama Rasa Ahli Melaka Asar Hasil Huma Haul Kelasi Kelas Usah Malah Salah Keras Kasar Kamar Kesal Sia Alis Lara Aras Eram Ekar Akar Lekas Seri Marah Marak Malas