1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

malu,mari,masa,mula,mesra,malas,mekar,merak,mahar,mahal,maka,muka,masih,merah,mahu,marah, mara, murah, murka, masak, masuk, semak,sama,suka,siku,sari,serah, serak,sila,salah,selak, sukar, saka, saku, semula,selama, selam, salur, samak, selaku, sulam, suram, selari, sakura,sara, seram, serlah, serkah, siram, seriau, semarak, semua, siam, siar,silau, kasih,karam,kari,kasar,keras, kurma,kira, kera, kelas, kemas, kalam, kilau, kelam, kisar, kisah, kelah, kura, kerah, kesal, kuah, keli, kelar, kalah, kami,kamu, kerusi, kelasi, kelahi, kusam, kuliah, kuli, kau, hari, hala, hirau, hama, hias, hasil, haus, halus, harus, hak, hiv, huma, harimau, hal, hakis, haram, rumah,risau, resah, riuh, rekah, rusa, rela, ramai, rasa, riau, ramas, risalah, rakus, rasmi, rahsia, ruam, laku,lemah,lemak,lusa,lama,lari, lesu, lekas, luka, lima, laki, lemas, lumrah, lahir, luah, lamar, lava, luar, liku, lurah, limau, lemau, virus,visa, viral, vila, vas akar,alam, alur, alas, asma, aras, arus, asah, akur, alih, asam, amuk, arah, aral, aku, ari, arau, elak, emak, esa, emas, email, esak, ilham, islam, isa, uli, uri, ukir, usah, ulam, ulas, ular, usik