1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Lama dah rasanya tak uji minda kita kan😍 Aktiviti ni bagus sangat tu untuk exercise minda secara ringan especially untuk ibu hamil tau🤰 Jom komen seberapa banyak perkataan baru anda boleh cipta dari huruf di bawah okay😉

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
1077 Balas

hasil, visa, sauh, kau, aku, mari, rela, sela, salah, laku, merah, risau, kuli, suram, rumah, murah, laksa, resah, semula, khamis, sari , seri, kari, kasih, umrah, surih, usai, hakam, lusa, ukir, mulai, ular, haus, kais, kuah, alim, alih, usia, rem, mesra, murah, sula, masih, masa, kaum, kami, kuliah, usia, uri, rusia, ulam, mukim, rahim, resah, elak, emas, kemas, surih, alas, rasa, salai, salam, selar, dll