Baby Seduuuuduuuduu

Lama betul baby seduuu.. yg buat xtahan nye kadang rasa mcm ditendang tolang rusok kanan kite ni...confuse jap emangnye kaki baby kt situ? bila kepalanye dibawah?? adedei itik gembo gembo sungguh..! Sekadar luahan.. sbb malam² gini tak bole nk lelap.. baby tgh practice jadi IP Man kot??? maaflah ibu² sekalian if posting ni menggangu.. haha

1 Balas

Haah kan.. kita pun dok rasa anak dah praktis jd spiderman sbb rasa mcm di tarik2 ja tulang rusuk🤣

4y ago

🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 superhero...