LAGU BABY

Lagu apa yang mak mak selalu nyanyi dengan baby? Masa mandi, masa main, masa tido.. Jom share sama-sama.. nak tau jugak ?

16 Balas

masa mandi x de nyanyi2.. byk brcakap dgn bby..die pun dgr dan perati je ape yg ibu ckp..time duk saje2 tepuk amai2 je la,kdg2 twinkle2 little star..tdo kdg2 lailahaillallah, kdg2 senyap je..tepuk2 je..hehe

4y ago

haha..betul2..penah jgk la urmm urmm...bkn bby yg lelap, ibu yg lelap..bukak mata tgk bby tgh pandang brkerut dahi sambil menetek😂

masa mandi saya suka nyanyi twinke little star dan abc. Masa tghari and nak tidur saya dodoi dgn zikir.. weekend mcm tu saya bagi baca sirah rasul.. semoga bermanfaat kan mommies..

4y ago

suami share link dekat facebook. mcm mana ye nak share.. gerak halus je sis masa baca.. bagi nada2 sikit.. hehe inshaAllah...

Masa mandi banyak nyanyi lagu didi n friend episod mandi tu, nama tukar nama anak. Masa main mana2 lagu yg keluar je, masa tido zikir n lahilahahilaallah tido ler dia.

Semua lagu keluar, ikut sempat😁 cuma masa tido bby lbih lena bunyi shhhhh tu je, kalau masa bby start nk nangis saya nyanyi tepuk amai², terus senyum😄

4y ago

Hehehe.. comell 😍

Time tdo bukak radio omar hana... Dlm radio tu ade white noise, wave sound, lullaby, mozart, lgu omar hana, ayat quran, dodoi mommy hana

4y ago

Woww menarik! 😍😍

Tidur akan hidup kn surah al BAGARAH sampai kepagi sebp takut benda2 yg tk elok Klau mandi tkya lagu lagu segala hihi

Tido mlm hari2 buka ayat kursi je.. Klau main2..mcm2 nyanyi.. Ting ting tang ting skali.. Haha

4y ago

Mak lagi hepi masalahnya.. 😆

Sy selalu berzikir, selawat.. Kdg xlarat dodoi, buka je surah apa2

4y ago

Alhmadulillahh❤️😍

Saya suami dan mak selalu selawat masa dia tido🥰

4y ago

Alhamdulillahh 🤗😍

Buat lagu sendiri je😂😂

4y ago

Sukehati je kann nak nyanyi lagu apa.. janji anak riang 😆😆😍