Lagu Kemerdekaan apa yang anda tahu?

Hi semua parents TAP yang disayangi🥰 Jom kongsikan lagu-lagu bertemakan/berkonsepkan kemerdekaan negara kita yang anda tahu🥰 Mungkin ada lagu lain mengenai kemerdekaan yang kita tak tahu kan tapi pengguna lain tahu😄 Bolehlah kita ajar pada anak-anak kita nanti🇲🇾 #TAPmerdekaMalaysia

Lagu Kemerdekaan apa yang anda tahu?
7 Balas

1) Negaraku - lagu kebangsaan 2) Negaraku - Faizal Tahir, Joe Flizzow, Altimate dan SonaOne 3) Pahlawanku - Siti Nurhaliza 4) Bahtera Merdeka - Aishah 5) 31 ogos - Sudirman 6) Warisan - Sudirman 7) Perwira - Siti Nurhaliza 8) Kita Punya Malaysia - Bunkface 9) Jalur gemilang 10) Keranamu Malaysia 11) Setia 12) Perwira - Saloma 13) Standing in the eye of the world - Ella 14) Sejahtera Malaysia 15) Barisan kita 16) Malaysia Oh Tanah Airku 17) Saya Anak Malaysia 18) Malaysia - Faizal Tahir Boleh try padang lagu2 ni. Utk rasa lebih semangat nak sambut kemerdekaan 🤗🇲🇾🇲🇾🇲🇾

4y ago

Waaaa banyaknya kan lagu kemerdekaan sebenarnya 😍

Malaysiaku Luar biasa harapan jadi nyata Negaraku Gemuruh Jalur Gemilang warisan standing in the eyes of the world

jalur gemilang

saya suka perwira😁

tanggal 31. bahtera merdeka.

4y ago

Lama dah tak dengar bahtera Merdeka 😍

Bahtera merdeka

Perwira