upt Double line

Lagi 2hari lagi nak period... Cek cek tgok double line + PEKAT terus Tak nak berharap tp inshaAllah kalo ade rzeki tk ke manaa...?

upt Double line
20 Balas

alhamdulillah... take care yee sis... inshaaAllah memang rezeki tuh... sy ritu frst baby pun saje2 buat test pun double line... pdhal lagi 2 hari nak period... alhamdulillah keluar daaa seketul sarah frst baby 😍

Alhamdulillah.. tahniah dear 🥰 Jaga diri, Jaga kandungan baik²..

4y ago

Alhamdulillah..insyaAllah aminn😃

Tahniah sis. Hee sy pun mcm ni gak. Alhamdulillah skrg ni 8w

Alhamdulillah. Jaga diri dan kandungan baik baik

In sya Allah sis...sma2 kita doakan yg terbaik

Tahniah sisss ❤

Alhamdulillah, tahniah

Alhamdullillah tahniah

Tahniah

Alhamdulillah. Tahniah