34weeks pregnant

kalau dah start brixton hicks . agak agak dalam berapa weeks boleh deliver baby ek ? ada tak ibu ibu amik epidural masa bersalin? ada kesan apa apa tak epidural selepas bersalin?

2 Balas

dua anak sebelum ni sy amik epidural sis, alhamdulillah sampai skrg tak ada kesan apa apa, kalau tak silap, baby boleh deliver dlm 36 weeks sbb semua organ dia dah matang, semoga allah mudah kan semunya sis

2y ago

klau kt tmpt sy..slagi blh hold besalin 37 week klau xde mslh pe2..36week d kira msh pramatang..sy 3 org ank 36 week bersalin ckup berat n bb sht blh blk..klau x ckup berat o ade mslh blm blh blk

ada x epidural utk deliver normal kalau d gov hosp?