Kehamilan anak kedua

Last period 8/8.. lewat period sehari trgerak hati nak check sbb 2/3 hari badan rasa lemah jaa.. Alhamdulillah positive.. tp still tk prcaya diri nii pregnant.. betul ke sya pregnant nii?? Masih tk prcaya😅.. sedang menanti anak yg kedua.. suami excited tk trkata.. diaa mmng nak sngat anak kedua🤣🤣..

Kehamilan anak kedua
10 Balas

saya last period 2/8 🥹 tapi sebenarnya baru bersalin 23/8 tahun lepas. Saya rasa seram sikit sbb emergency czer baru jarak setahun kan. Tapi baby meninggal lepas 12 jam sebab jantung lemah. Ada kata2 semangat tak utk saya? tak pergi cek dekat klinik lagi. buat test sendiri naik 2 line 👉🏻👈🏻 agak2 nurse marah tak? saya rancang sendiri buang luar. lepas naik 2 line baru tahu buang luar x menjamin apa2. kena waktu subur mmg lekat.

8mo ago

tq awak 🤗

Saya last period 9/8 lps to 2/9 saya kuar darah tpi sikit je rasa perut ne penuh sngt ii tergerak hati buat test 1 pekat 1 samar tpi nmpk lh jgk samar to .. bila test lgi sekali 8/9 naik dua double pekat esok nya gy check klnik dah 4 minggu 6 hari alangkah terkjut nya yg saya hamil ank kedua 🤲🏻

8mo ago

Alhamdulillah.. tahniah untuk awak..

Saya pun dtg period tp spotting sikit ja 14/8. 2 hari ja pastu stop. Lepas seminggu saja gatai2 nak check, positif mcm awak juga. Dua kali saya buat mcm tak percaya. Pergi klinik scan, lah dah 9 minggu anak aku rupanya, siap dgr heartbeat. 😍.

8mo ago

Alhamdulillah tahniah.. sya bnyak kali check sbb tk prcaya 😂

wahh alhamdulillah. samalah saya pun last period 8/8. harini 15/9 baru nak check upt sebab tak period period lagi. alhamdulillah positive, anak kedua 🥹 bila agak agak boleh buka buku pink eh? lupa dah sebab 4tahun dah anak sulung 😂

8mo ago

Wahhh.. Alhamdulillah buka buku pinkk 8/9minggu kandungan boleh buka dh..

tahniah sis.. sama dg saya tengah menanti anak kedua Alhamdulillah Allah bagi pada masa yang tepat tak awal tak lambat InsyaAllah sama2 jaga diri baik2 yaa🥰

sama la kita, menanti no 2, last period 31/7. semoga dipermudahkan urusan kita sekeluarga.

8mo ago

InshaAllah.. Aamiin2 🤲🏻

sama tarikh last period saya.. now Alhamdulillah baru 5w anak first

8mo ago

Alhamdulillah syukur 🤲🏻 tahniah

alhamdulillah sama la dngn sya

test kit jenama ape ye ni?

8mo ago

Entah laa jenama apa sya beli kt watson RM4.90 jer 🤭

Sama. Last period 3/8.