korang rsa

Kwsp ni klau umur 25 boleh dpt tk

korang rsa
12 Balas

55 tahun kebawah sis, bukan 55 tahun keatas 😅. syarat biasanya 55 tahun keatas sis. tak kisah la umur berapa, yg penting ada caruman 🤗

Asalkan awk pencarum... Dan ade baki dlm akaun 2 tu.... Abg long sy bg tahuboleh keluarkan.. Dye kakitangan kwsp

4y ago

Bleh mohon online? Ke kena p kwsp jgk utk mohon pgeluaran...

Boleh je, tp try kena mohin la pengeluaran, kalau xde duit xle la nk kuarkan apo2

Boleh je. Tu duit simpanan sendiri. Asalkan max 500 sebulan je blh keluar

kena tgok akaun 2 ada berapa jumlah..kalau ada blh je keluar

Bole sis...sbb bwah 55 thn bole kluakan utk i lestari

Klu awak ade carum tiap bulan - mengapa tidak?

bawah 55 tahun, and tengok total duit juga.

klu ada boleh je dapat..

Boleh..