Nak tanya mommy2 semua. Pada umur anak berapa ya sepatutnya perlu beli car seat?

Kurang pegetahuan sebab ni baru 1st time nak jadi mommy

2 Balas

dari newborn 😊, sis search malaysian carseat support group di facebook. . nanti admin atau CPST akan bantu untuk cari carseat yang sesuai dengan umur, bajet dan jenis kereta 😊

Eh dari bayi lagi dah kena beli car seat sis. Kelaur je dari hospital lepas bersalin tuh nanti nak balik rumah kena letak baby kat car seat dah untuk safety