Antibiotik & GBS

hai semua. saya ingin tanya ada tak anak mommy yg pernah on antibiotik gara2 ibu GBS carrier. biasanya berapa lama ya? saya baru sahaja melahirkan anak saya secara czer. anak saya masih ditahan di wad & doktor masih on antibiotik. Harini hari kedua. dan doktor sarankan untuk on antibiotik sehingga 7 hari atas sebab bacaan darah tak berapa cantik. Ya allah risaunya hati ni bila tengok anak ditahan di wad.. minta doakan anak saya semoga cepat pulih ,sihat dan cepat balik ya.. 😭😭😭

Antibiotik & GBS
1 Balas

Sis mse nk brsalin ada on antibiotik tk sis...sye pun GBS positif jg

2y ago

Sye pun czer jg sis...tp sye kne on antibiotik smpi cukup dose....