??

Kuatnya sis alah dgn bau. Bau suami pun kkdg xboleh.. ??? Mommy mcm ni jgk k?

26 Balas

Samalah sis😂pling ak tak suka bau pelembut downy😂sakit hidung.. Naik kereta pn pndi mabuk..

Lain org lain alahnya...cuma sy nk ckp bertabahlah suami awk sbb awk alah bau dia...hahahha

yaa, masa awal2 dulu masa 3bln bau suami pun xboleh 😂 skrg hari2 nk dekat2 je 😁

sy alah dgn mall.. bst kn alah dgn mall laki2 plng hpy bini xnk ke mall

Hehe.. sya pun sama .. kalu suami berpeluh lagi tak suka bau badan dye

Lain org lain alhan ny.. Nasib baik sya alah dgn bau msakan je..

sy bau bdn sndri pun nk mnth.. kerap mndi .. tukar bju.. 🤣

Akk pun sama ..x leh bau suami😂nasib dia memahami...

Sy xde masalah dengan bau, Alhamdulillah xde alahan

Ms ngndong ank 1st sy mcm awk...hahaha