Bayi anda kuat tidur tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4444 respon

23 Balas

Rasa nak berperang kalau nak tidurkan c manja ni. Nak2 lgi menginjak usia dr satu bulan ke satu bulan. Haha. Berperangla. Kdg tu end up c manja yg menang. Layankan dulu dia nak main.. Smpai letih sgt2.. Barulah tidurkan.🤭😆 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

5mo ago

Anak sy pn mcm ni.. Sy pla risau, x bgn mlm utk myusu.. 😅

ye .same la saya..esok baby masuk 5 bln dh..nk tidokn baby mmg kne berperang dlu..huru hara jgk la dbuatnye😅skng baby xnk tido buai dh..nk tido betepuk kt bwh..klau dlm buai tidonye skjp sgt..tido kt bwh blh thn 2 3 jam..🙂

Yee... dr lahir lgi suka tido n senang nak tido kan. Mlm alhamdulillah xpernah ade masalah tido.. dr pejam mata sampai buka mata xde meragam2. Syukur Alhamdulillah senang nak jaga

Ya..dari baby lagi.Sekarang ni pon masih kuat tidur...usia 8 bulan 2 hari..bangun terkadang tidak sampai sejam mau tidur lagi..mungkinkah ini proses baby prem mahu membesar??

Siang paling lama 30minit tu pun kadang2 tp mlm mmg x bngun langsung bangun2 je subuh utk minum susu pastu lpas tkar pampers tido blik..

2y ago

Oh macam ni takda masalah ya? Saya ibu baru. Anak umur 11 hari. Kadang risau tak bangun tidur. Berjam2 tidur

dari dalam pntang sampai skrg dh 4 bln byak tidur dr bermain..skrg bangun main skjp xsmpai stgh jam msti nk tidur blik

Mengikut perkembangannya.Sekarang lebih aktif di siang hari dan kebiasaannya akan tidur pada sekitar pukul11.30malam.

Siang kurang...sbb tinggal jer terbangun Ada tips tak nak nak bagi dia terbngun bila ditinggal😊

siang ke malam sama je tido xlama siang xsampai 30 minit da bangun .,malam xsampai 1 jam da bangun😌

4y ago

@Nurul Aishah anak saya da 4 bulan 12 hari😂 .,apa pun bertabah jela kita🤣

masa kecik je kuat tido..blh dh start aktif lasak bkn main lg..suh tido pn susah 😅