MIGRAIN

Kt sini sapa yang pernah alami migrain..apa yg kalian buat untuk kurangkan rasa sakit tuu? any tips will do..thankss

3 Balas

sy first trimester hari tu dan bru ni kne migraine..sminggu jugak mnhan sakit.. sy mandi bsuh kpale lelame,letak ais atas kpale,letak myk angin,essential oil semua xjalan.. last option sy mkn panadol & pakse diri utk tdo dlm gelap.. lpastu bru okay

tdo...urut kepala time mandi, syampu2, x lega jugak suh husband tlg urut...siap mandi letak myk cap kapak...sy buat cmtu...nk lega terus tu xla, tp kurang la sket..😉

Tidur dlm gelap...