Apakah kriteria utama anda dalam membeli pam susu?
Voice your Opinion
Saiz
Harga yang ditawarkan
Kualiti
Reka bentuk
Lain-lain (sila nyatakan)

3396 respon

18 Balas

pernah beli yg jenis pump elektrik sampai luka puting, lepas tu mmg tak beli da jenis tu. lebih suka pakai manual pump jenis suction tu,then urut² tetek bagi susu keluar. kalau anak tgh menyusu,tetwk sebelah lagi tadah je dgn pump tu takyah susah².puting pon tak luka.lgipon saya surirumah jadi itu menjadi pilihan saya

I love my spectra 6. Thank you The Asian Parents. Best prize ever. ❤️❤️❤️ I use it until now and will continue even after 2nd, 3rd maybe 4th baby

kadar keberkesanan produk mengepam😊

Keserasian.. Keselesaan ketika guna

Suction level dan saiz corong

Kualiti, harga, ketahanan.

tida pernah guna dan beli

kesesuaian dgn breasts

Kualiti dan fungsi

Tak pernah guna..