Mana antara berikut kriteria yang ibu-ibu pertimbangkan dalam membeli beg tangan?
Voice your Opinion
Harga
Material (kulit/fabrik/getah)
Saiz
Warna
Lain-lain (sila nyatakan)

4449 respon

45 Balas

Saya beli mengikut fungsi dan compartment. Tak kisah warna atau material apa, asalkan functional - memenuhi keperluan saya 1. Tali yg selesa 2. Compartment yg mencukupi 3. Saiz yg sederhana 4. Mudah diletakkan menegak 5. Tak mudah diseluk orang 6. Tahan lasak

1) Design/Pattern 2) Color 3) Price Ape2 pon akn tgk design/pattern dlu, kalau OK terus grab. Saya kalau beli apa2 barang mesti akan ikut citarasa dlu pastu baru decide yg lain2. Mcm cerewet sikit kan?😂

Harga, jenis material kain. Ringan untuk di bawa. Kosong pun ringan. Saiz yg lebar. So boleh bawak mcm2. Kalau handbag kosong pun berat. Mmg tak lah nak pakai.

Skrg dah ada anak kena pilih yg besar sikit utk sumbat pmpers,wipes,,baju ganti segala😂 #TAPactiveusers

Yg penting beg tangan tu ringan.. Kalo kosong pon dh berat, masuk barang2 lagi la berat

harga tak penting janji lawa murah pun beli jee.. janji sedap mata memandang hihi

tgk la klu harga mampu milik sesuai dgn brand Dan design then bole la priceed

Harga mampu milik n poketnya byk..tahan lama n jenis yg x serap air

sis pandang rupa n harga.. hehe #TAPxTanamera

Mahal ke murah ke asal lawa saya kebas hehe