Pada skala 1 hingga 5, seberapa risau anda tentang kos membesarkan anak?
Voice your Opinion
1 (Sangat risau)
2 (Risau)
3 (Neutral)
4 (Tidak risau)
5 (Tidak risau langsung)

8969 respon

20 Balas

Kenapa perlu risau, Allah dh janjikan setiap anak2 ada rezekinya. Yg penting mak bapak berusaha dan slalulah mintak pd Allah semoga sentiasa dimurahkan rezeki

tak risau sangat,, setiap rezeki allah dah set siap² untuk makluknya sesuai takaran ,apa yg penting usaha cari sumber yg halal n tawakal..

sanggat risau sbb zaman sekrng terlalu bnyk dugaan yg x terduga...tambahan ank perempuan terlebih2 risau dgn zaman yg terlebih canggih ni..

Risau, jena berhati2. Setiap kali tidur kita doa utk anak2.. Smga hari2 mendatang lebih baik d lindungi allah swt.. Amin

insha allh stiap ank ada rzki msing...,y pnting kita usaha tawakal doa... jnji yakin dgn allah...

risau juga lah ekonomi skrg.. memang risau la masa depan anak2 semua pn mo guna duit..

Setiap anak... Rezekinya berbeza... Perancangan allah lebih baik...

setiap anak, asa rezeki utk dia..

risau disbbkan zaman pademik...

Neutral.. Tpi, Kdng2 risau jgk