Kos berpantang semakin mahal, adakah yang lain keperluan atau hanya sekadar ikutan?
Voice your Opinion
Keperluan
Hanya ikutan

9692 respon

23 Balas

Berpantang adalah keperluan. Tapi cara berpantang adalah pilihan. Sama ada nak berpantang sendiri atau ambik pakej berpantang yg ada

3y ago

Setuju. Ikut kemampuan masing2. Ada yg mampu utk berbayar teruskan. Ada yg hanya mampu berpantang sendiri juga teruskan. Tak menjadi satu kesalahan. Yg pasti berpantang itu satu keperluan. Samada secara traditional maupn yg biasa2. 😌😉

yang penting, badan kita sihat, cukup makan, jaga emosi, happy2 Masa pantang. dilayan macam princess sesekali pun seronok juga kannn

lebih pada trend, yg penting param,pilis,bengkung,stokin,berurut,bertungku,pemakanan,jangan angkat berat,..gitu je..

klu brpantng tu mmng keperluan sb untk dlman klu xjga elok utk hri mndtg psti tbuh akn lemah...

keperluan, masa berpantang la nak rehat. kebetulan pantang time pkp. suami y jaga.

upah urut n tungku utk 5hr... phtu ubt dalam pantang..

Adakah berat bayi normal 32 weeks. 1879g

keperluan masa berpantang la

kalau mampu its okey .

Idk really.