bersama

korg bersama suami lepas hbis pantang selepas berapa hari ye ? 44 hari atau lebih ? Sy czer tkut pulak

14 Balas

kalau boleh, biar la luka tu kering dan bercamtum balik. Sbb takut ganas gans terbarai, mohon suami sis tak seksa sis la ye. Sbb yg rasa sakit kita sis, bukan suami. So sis kena berkeras sedikit la, demi kesihatan bdn dlm dan luaran sis. Kita ibu, kita la isteri. pengorbanan byk dh bg, harap suami sis faham