hargai

Korg bapa2 masuk lh kedalam labor room bersama isteri..kerana kamu akn nmpk pegorbanan isteri bertarung nyawa..hargai lh pegorbanan mereka...

1 Balas

suami saya dulu pun masuk labor room temankan. tapi masa baby dah nak keluar ayahnya pegi solat subuh. masuk2 dia blur bila ckp dah selamat bersalin. maka kenangan dia hanya nampak saya tahan sakit contraction. saya pun malas nak tunggu bila doktor tanya taknak tunggu suami ke.. duk fikir masa tu nak cepat2 habiskan bersalin. hehe.