😭😭😭😭😭😭😭

korant kalau kena kelopak garam apa petua nk elok eh sampai tak thn dah ni pedih gatai ..malam jee terukkk gatai hmm

13 Balas

sy pula jadi naik ruam gatal masa pantang. jd kt kaki smpai paha.sy pegi klinik dokter cakap alahan atau virus mcm tu. dpt ubat biji tahan gatal dgn losyen calamine. hari2 makan ubat dgn sapu losyen. sapu nipis2 je sbb ssh tanggal kalau nk mndi.kdg ltk bedak sejuk cmpur garam sikit. sebulan lebih jgk la baru hilang. kalau kelopak garam sy tk pasti plk sama ke tak. banyak kan bersabar ye sis. banyakkan berdoa . sy tahu gatal tu mcm mna. kalau gatal kdg sy tgok muka ank yg tgh tidur sy kena kuat untuk anak sy

12mo ago

tqq sis saya nk g klnik sbb jdi balik tiba2😭