Gatai satu badan,

Hai... Saya nak tanya kakak2 semua gatai satu badan tak ketika hamil..?. Saya dah 20mngu..gatai tu xtau nak cakap . .satu badan..lagi garu lagi sedap.... Ada tak kakak2 makan ubat ka sapu krim ka... ??

1 Balas

saya 9w ..gatal dari bahagian pinggang ke kaki dan bahagian tgn, bdn xde plak gtal..doc bagi ubat sapu yg warna peach2 tu..ok la ckit xde rase nk garu sgt..doc ade bg ubat mkn, tp sy xmkn..guna ubat sapu tu je