JAMU

korang yg lepas beranak ni makan jamu apa eh? atau makan apa utk bg body jadi mcm dulu balik? makan apa utk dalaman? baby sy dah 8 bulan tapi tak pernah makan jamu and tak amek apa apa supplements pun.. nak tanya mak atau org lain, malu hehe.. boleh suggest tak apa yg okay?

1 Balas

Mana2 pun ok rasanya ni, bergantung dari bdn jg tu.. kdg2 ada yg ok, ada yg lgsung x berkesan.. try cari di google n tgk review org mcm mana ☺️