Jamu lepas bersalin

Saya ni sebenarnya tak percaya sgt dgn jamu2 ni. Tapi mak paksa suruh makan jamu jugak. Boleh share jamu apa yg okay? Jamu mutyara by tya ariffin tu okay tak? Boleh ke makan jamu sebenarnya?

1 Balas

Takde keperluan makan jamu pun sebenarnya. Makan makanan sihat, exercise berkala pun dah cukup. Cantik luar, dalam. Haa gitu.

11mo ago

Tulah. Tapi biasalah org tua. Selagi dia tak nampak kita makan jamu tu selagi tu lah dia asyik cakap je. Lagi lah dia suruh saya makan jamu yg kapsul tu. Saya ingat nak beli yg jamu mutyara tu sekurang2nya bila dia nampak saya makan walaupun jamu modern baru lega sikit dia hahah