Air kencing kotor

Hi korang, sy nk msuk 9 weeks dah, korang penah kena tk air kncing kotor? Hm rse tertarik2 kt perut lpas kncing, dr xbg antibiotik, suruh minum air bnyk je, mcm mana ya nk hilangkan dengan cepat 😭

9 Balas

Ye sis, tips dia minum air kosong banyakk, tu jaa, minun smpai air kencing jadi putih la. Buat masa ni jgn minum air manis ke ap.

2y ago

better jangan sebab saya masa first pregnant gugur sbb minum air kelapa , tp ada yg ckp boleh maybe ikut badan masing masing