Sembelit masa mengandung

Korang, saya nak tanya. Saya sembelit teruk. Makan buah dgn ubat sembelit mmg tak jalan langsung. Sekarang dah trimester 2. Lepastu tadi sy taktahan sy teran je nak membuang tu. Pastu masa meneran tu, air mcm kenc*ng keluar skli. Betul ke tu kencing? Bukan air ketuban? Saya takutlah air ketubang berkurang ke apa.. #sembelit #airketuban #trimester2

1 Balas

memang rasa x air tu? kalau rasa tu kencing la.. kalau x rasa ketuban