Gender Baby????!!

korang saya nak cerita. saya dh 22week. saja lah borak ngn baby dlm perut. "adik kalau baby boy, tendang perut mama tau" pastu dia tendang weh 🤣 saya pun excited lah ckp lagi "ok kalau adik baby girl, adik jgn tendang pulak" betul2 dia tak tendang. hahaha saja nak share luahan hati. lusa nak gi check gender excited pulak rasa 🫣🫣🫣

2 Balas

sis sme mcm sy..pernh brak topik ni and alhmdulillah mse scan btul boy hahahahaahha

1w ago

wahh, makin excited lah saya nak scan nanti 😂😂

best nya