Bil Hospital jika hanya ada buku swasta

Hi korang . Saya buku buka di swasta permata raofah . Tapi nak bersalin di hrpb . Nak tanyaa sesape tau tak bil hospital nnti akan dikenakan range seperti swasta atau kerajaan ? Tengah peningg nih . Serabut sampei rasa nk beranak kat rumah je 😭

1 Balas

kalau ada mykad,ikut caj warganegara. kalau wad kelas 3 murah ja

1y ago

takda mcm tu sis. warganegara akan dpt harga subsidi di fasiliti kesihatan awam. oku dan warga emas percuma. kalau ada layanan mcm tu sis sispaa kan ja. tp biasanya memang tiada kes mcm tu. sis tak payah risau ya