Buka buku di klinik swasta tapi ingin melahirkan di hospital kerajaan

Hai nak tanya klu saya buka buku d klinik swasta dan ingin melahirkan di hospital kerajaan. Adakah range harga melahirkan di hospital kerajaan sama harga dgn org yg buka buku di klinik swasta dan klinik kerajaan? Ada perbezaan dari segi harga tak?

1 Balas

Hai! Harga bersalin di gov hospital ikut rate yang sama. Apa yang penting buku pink awak tu kena lengkap. Seeloknya pilih klinik yang memang khas untuk maternity check up.

1y ago

Okay terima kasih awakk