Hospital Bersalin

Korang prefer bersalin dekat hospital Kerajaan atau swasta? Mana lagi better? Boleh bagi pendapat x?? #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

24 Balas

Jika mampu, okay je pergi swasta. Saya takde pengalaman lagi Hosp swasta. Saya bersalin di Hospital Kerajaan, doctor nurse dan service yang diberikan semuanya, Alhamdulillah okay. Cuma nak dapat katil kosong tu seharian menunggunya 😌 datang 7 pagi, dapat katilnya 9 malam 😂

2y ago

kalau tgh boleh tahan contractions tu takpe..kalau ada yg tgh dtg sakit² tu.. fuhh nak tunggu 5min pun seram🤪