Hidung Tersumbat Teruk

korang penah tak alami mcm aku alami, hidung tersumbat tapi tkde hingus. bila korang gosok/picit hidung, nanti dia mcm keluar air jernih mengalir banyak, bukan hingus. dia cair dan jernih. tu sbb penyakit apa ek? and cm mana nak rawat? help please

1 Balas

runny nose boleh jadi sebab sinus. boleh dapatkan spray untuk hidung tersumbat do farmasi. cari yg selamat untuk pregnancy. saya pernah pakai tapi lupa namanya