High chances ke ?

Korang, nk tanya. Contoh 27hb waktu subur, tapi tak bersama. 29hb baru bersama. Ada chances ke utk lekat?

5 Balas

Sy pula time nak dpt anak 1st 2 tahun menunggu 3 hari sblm subur dan 3 hari selepas subur mesti bersama hari2 sbb nak sngat bby tpi x berjaya. Lama mencuba baru berjaya. Bila dah dpt anak 1st mudah pula nak melekat cuba merancang sndiri 3 hari selepas subur bersama dan suami terbuang dalam terus melekat.. Selalunya kalau kita nak sngat susah dpt kalau xnak senang dapat..

Sebolehnya sblm, semasa dn slps waktu subur sis..supaya tak tlepas waktu ovum dlpskan..tp mn tau rezki sis..semoga sis dikurniakan zuriat..

klu da namany rezeki bila² brsama pn ttp lekat sis 😂 tp baik brsama waktu subur bsr peluang nk mgndung..

Seloknya klu nk try hamil..lepas period selang 2ari brsama..bla nk smpai waktu subur kerapkan brsama..

Seeloknya seminggu lpas period ..