Hidung bayi tersumbat

Bayi nak usia sebulan, tak juga selsema cuma ada tahi hidung di dalam lubang hidungnya. Nak buat macam mana ya? Cuba ambil guna penyepit baby tu tapi macam tak dapat. Guna yang alat macam penyedut manual tu pun tak jadi apa. Tak taulah kalau saya salah cara. Minta pendapat, minta tolong 🙏🏼🥺 Terima kasih. #firsttimemom

1 Balas

baby saya pun mcm ni. saya just bersihkan guna cotton bud bila boleh. tapi kadang berbunyi2 lagi hingusnya. as long as dia menyusu okay tidur okay saya tak risau lagi jadi saya biarkan je.