Gender Prediction

Siapa pernah guna Gender Prediction? Share sikit feedback result dia.. Sama tak result ngn Gender Baby korang? Saya 3 boy, Pregnant yg ni mengharap girl, hari tu test girl, tu yang excited.. Hahaha.. Nak tahu feedback momy yg pernah guna.. Hihihi hi

2 Balas

Samelah. Sy brp kali try asyik dpt boy. Klu btol, alhamdulillah. Sbb dh byk girl. 😂

macam mana puan? betul2 dapat girl ke? sbb saya pn da try guna jugak..