dah turun darah tapi doktor suruh balik

hi korang, nak tanya, saya dah 39 week, dah turun darah + lendir macamni and dah pergi hospital dah tapi dr suruh balik sbb dia kata takde bukaan lagi, normal ke ?, saya dah rasa contraction & turun darah dah pun, ketuban je tak pecah lagi.

dah turun darah tapi doktor suruh balik
25 Balas

selagi xda bukaan mmg kena suh blik melainkn dh 1cm, contraction kuat, air ketuban pecah

saya dulu pun x da bukaan. tapi kalau dh ada tanda darah, ada rasa contraction mmg kena tahan.

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

3w ago

Aamiin Allahuma Aamiin, terima kasih sis 🥰

Allahu sis... moga kuat ya 💪💪

mg dpmudahkan segalanya aamiin