Scan bila dah nampak fetal pole & heartbeat?

Korang meh share bila korang scan dah nampak fetal pole & heartbeat baby? Belum buka buku pink, lepas scan baru pergi KK

8 Balas

1st scan saya masa 11 weeks.

10mo ago

Saya ikut advise OBGYN. Suggested first scan memang antara 11 weeks-14 weeks. Melainkan bila awak ada spotting/bleeding dan beberapa faktor kesihatan, perlu scan dengan segera. Alhamdulillah saya tiada masalah tersebut. Boleh refer posting Dr Imelda berkenaan first pregnancy scan😊