Pregnant 6 Minggu

Hai mommies nk tanyaaaa. Ada tak yg dh scan wktu kandungan 6 minggu ? Nampak apa ye ? Tadi pergi scan dr cakap dah nampak kantung. Tpi dkat gmbr dr tulis "no fetal pole" apa erkk mksdnya ? Ad sesiapa mommies tlog jwabkan bleh ? #bantujawab #firstmom #ingintahu

4 Balas

pregnant ank no.4 ni...rse teruk sgt muka,breakout teruk..sme mcm ank ptama..muka mmg worst,kusam..rse mls nk pkai ape2 sbb tkut getting worse lg..dh la mkin hari mkin sensetif pd bauan...brp kali nk tkr sabun cuci bju sbb tahan bau wangi..bju suami xbsuh pulak jd sedap nk letak xhidung.

ade orang baru nampak kantung sis. Ade orang dah nampak janin and heartbeat. Lain org lain experience. Tu normal. No fetal pole tu means belum nampak janin

1d ago

saya 6week 6 day check dekat poliklinik kerajaan dah nampak kantung dgn heartbeat dia dlm scan

tggu 9mggu keatas br scan npk janin..tp klu alahan pregnant tu ad,rileks je..bby tu ada.

belum nampak janin lagi