berat badan ..

korang lepas bersalin biasanya berat turun berapa byk selepas habis pantang? please share?

7 Balas

Sblum preggy 44 46kg mcm tu je Time preggy bert smpai 58kg Lepas pntang 45kg Now 41kg anak fully bf mgkn sb itu sya smakin kurang bert bdn .

5y ago

hihi .. insha Allah sy cuba fully bf hehe . tk larat bwk bdn mok ni😂

Turun 10KG jgk la sbb fully breastfeeding Cuma dh lupa berapa bert msa hamil dlu 😅 Egt turun berapa je 😁

4y ago

Yup memg kne turun kn ke berat asl sblm pregnant sis ☺️

Msa anak first dlu berat bdn naik smpi 70+ ... Berat slps pantang alhamdulillah back to normal 52

brt bdn sblm preggy 50..pregnant 61 lps hbs pntg maintain 50 smla...

sebelum preg 50kg masa preg,last sblm bsalin 61 lps hbs pantang 50kg

sebelum pregnant: 46 kg pregnant:61kg pantang: 48kg

trun 10kg jgk...