Semoga kali ni berjaya

Korang doakan sha bulan ni ade baby ye dan semoga doa yg baik tu berbalik pade korang 🤲

Semoga kali ni berjaya
11 Balas

Tahniah sis.. Alhamdulillah.. Jage dri elok2 ye sis.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Semoga kami2 yg masih menunggu ni dikurniakan zuriat dalam masa terdekat.. Aamiin.. 😊🤲🏻🤲🏻

3y ago

Opk sis

Aamin ya rabb. Jga diri baik puan. Moga allah berikan kesihatan buat puan & sikecil dlm rahim puan. Stay safe always. Moga dlm jagaan Allah sellu

alhamdulillah , terimekasih atas berkat doa kalian. semoga yg masih menanti dikurniakan zuriat secepat mungkin , saya menanti 2tahun lebih 😊

Insyaallah ada tu nnti rezeki... Semuga dipermudahkan segala urusan sha...

Aamiin sis tahniah 🥰

Amin .. doakan sy juga

tahniah sis..ada tu.

Aamiin, tahnia sis

amin