bengkak gusi

Korang di awal terismeter pertama ni memang akan ad ibu hamil alami bengkak gusi ke. Sy dri kemarin duk bengkak gusi..

6 Balas

X smua hadapi gusi bngkak.. so smntra trimester pertama kira msih bole di rawat lgi.. gi jmpa doc sis.. alhmdulillah sy xde alami bngkak or skit gg.. moga di permudh kn..

maaf sis..sy tidak pnh mengalaminya..better sis g jmpe doktr gg tuk buat pemeriksaan dan dptkan rawatan asap..mg cpt sembuh. aamiin

Mungkin lain ibu mengandung lain experience dia. Macam saya, saya tak alami bengkak gusi masa pregnant

Mungkin lain ibu mengandung lain experience dia. Macam saya, saya tak alami bengkak gusi

saya ade juga bengkak gusi aritu. taktau plak yg saya ni hamil..

normal sis..sy pun sama masa 1st trimester..