hai mami² semua

korang dah berapa minggu sekarang? mehlah share² experience

94 Balas

sy dh 32weeks..dari hari ke sehari bdn dh makin xlarat.nie 2nd pregnancy after 9years...hahaa

15weeks InshaAllah semoga sihat baik dan membesar dgn sempurna anak2 kita semua aamiin ☺️

harini saya baru masuk 23week...alhamdulillah baby sihat...da nmpak gender...gegirl..🥰

2y ago

harap2 x kena prank waktu bersalin nanti 😂

27 minggu...moga d permudahkan urusan persalinan kita semua nti Amen...

39 w 5d🥰 1/8/2022 serah diri.. semoga urusan saya dipermudahkan bersalin nanti🤲🏻

6w2d alhamdulillah so far takde alahan pape. Next week repeat scan. #firstbaby

nak masuk 30weeks dah..anak no3..semoga kita semua dipermudahkan urusan nnti

sya dah masuk 33mggu 2 hari.. tak sabar nak jumpa si kecil dlm perut ni hehe

esok 13weeks ! 😩 alahan kurang sekarang bertaruh dengan sakit kepala 🥲

2y ago

sy pun...xde alah,sakit kepala fuhhh

hi .sy 36w6d.. doakn sy ya.. sy doakn awk n smua jg..smg dmudahkn. aamiin..