berapa minggu

Hai mommies, dulu msa korang preggy, minggu ke berapa korang bersalin? Interested to know other people punya experience..?

38 Balas

Sehari before due . Tu pun induce . Dekat² due xda lgsg tanda² nak bersalin . Baby plk mcm syok je dlm perut ibu .

38weeks. Pengalaman yg tak dpt dilupakan bila bergadoh dgn misi kat dalam labour room 😂😂 rugi tak rakam

1st 38 weeks 2nd 38 weeks 3rd 37 weeks 4th 39 weeks 5th.... Menunggu hari.. Overdue 40weeks 😅

Ank prtme 37week Ank kedua 37week jgak... Brape hri tu xpsti tpi same dua2 klua 37week 🥰

First Baby lahir 36week😊 Yang 2nd Ni Baru 33week Tengah Aktif Dalam Perut Ni 😂

4y ago

Lebih kurang la due kita... sy 7 hb 5😊

First lbh 2 hr, second kurang dua hr.. Third.. Smga x lewat sgt... InsyaAllah

39w...dgn 40w..hujung2 nk keluar..hehehe..sy selalu pujuk baby keluar 39-40w

yg 1st dlu tepat2 38w sbb induce, yg 2nd ni baru2 ni je bsalin 😅 39W 3D..

38 weeks. Sy doa dr awal bersalin 38 weeks bsalim betul2 38weeks. Just nice

Yg sulung 28weeks Yg ke-2 39 weeks Harap yg ke-3 ni x masalah due oct ni...