Bukak Buku

Korang bukak buku pink minggu keberapa ya?

24 Balas

dkt tempat sy sebelum 12w, yg pasti doktor akn scan dulu dh nmpk kantung & janin bru laa booking utk buka buku...masa sy tu Alhamdulillah 10w dh buat

Saya pergi KK lepas scan week ke 9, tp nurse bagi tarikh buka time week 13. Bergantung kepada KK tempat masing2.

Masa 10 weeks, p masa 8 weeks nurse bagi tarikh utk 10 weeks. Ikut KK tempat memasing

masa 9w buat appointment..nurse bgi tarikh bukak buku masa 10w..

ank pertama 5minggu . kedua 7 minggu . ketiga 14minggu🤭

saya tak buka lagi.. dah 12week..sbb kena kuarantin 😭

Minggu ke 8-12 rasanya Sy bukak buku minggu ke9☺️

Minggu ke 8 tp sy buka minggu ke 6 sebab special case.

3y ago

Special case nape sis?

slepas 2x gugur.. kali ketiga 5mggu dh bukak buku pink🤣

3y ago

rsanya mmg digalakkan untuk bukak buku awai klau pernah miscarriage..

ikot tarikh yg kk bg..sy bukak buku masa 8w 😊