Nama

korang boleh suggest nama baby boy bermula dengan Muhammad A dan M.gabungan anak first M.adam mukhriz,muhammad ammar mikhail&muhammad amsyar muzammil.

16 Balas

Muhammad Aydan Mukhlis. 😍 Teringin nama Aydan n Mukhlis tp my babies dua2 girl. 😁

Muhammad Arsyad Mukhtar maksudnya yang terpuji, dirahmati, yg sgt cerdik & terpilih

panjang nya nama.. nnti susah nak tulis nama kat buku sekolah 🤣

Muhammad Amzar Muqri.. hehe sy pn tgh cari nama bby boy gak 😅

5y ago

Susah nk cari huu

ashraff mateen afiq musa amirul muazzir aliff mussafir

Muhammad Arrian Matin

5y ago

Sdap, sye minat nme matin.. hope no 4 nih boy, hehe ☺️☺️

Muhammad Ayyaz Mukriz

Muhammad Arif Mahathir 🤪

muhamnnad ayden mateen

Muhammad Addeen Mateen