normal ke asik mimpi mcm² ni yer? sampai bgn pagi penat badan. 1mlm tu 3,4 mmpi?

Korang blh share ke? 10w preggy..

1 Balas

Mimpi yg macam mana tu sis? Mimpi siang2 ke tengah malam? Mimpi tu mainan tidur, tapi kalau mimpi yang berulang2, pada masa tertentu contoh tengah malam dan sebelum subuh, mungkin ada petanda atau maksud. Apa2 pun amalkan baca doa sebelum tidur, ayat kursi dan 3 qul ye. 💕

5y ago

Mcm2.. Mmpi p opis. Mmpi brsalin. Mmpi biasa je. Mlm.. Smlm plg truk la kot.. Mmg xle tido mane..penat bdn skitla