Sakit ?‍♀️

Hi korang. Ada x yg pernah alami sakit apabila hendak bangun dr tmpt tdur? Sakit kat bahagian punggung hingga ke belakang paha. Pastu bila dah bangun, sakit pulak kat pangkal paha apabila berjalan (celah kangkang). Skrg dah berjalan mcm pinguin dah. Heheheh. Ada petua dan tips x nak kurangkan ketidakselesaan ni? 35weeks pregnant. ❤️ Tenkiuuuu

1 Balas

Mmg mcm tu. Saya pon sama masa pregnant. Dah tnya doctor dia ckp normal sebab baby da mkin ke bawah. Tu yang saya hadap smpi bersalin.

2y ago

Sejak sakit kemaluan tu brp mnggu tnggu bersalin?