Sakit paha kiri kanan(celah kangkang)

Sekarang saya 32 minggu. Dah seminggu lebih jugak sakit paha kiri kanan kat celah kangkang. Normal ke sakit kat situ? Camane nak hilangkan sakit tu

4 Balas

normal. tu tanda anak nk turun ke laluan dia. elakkan dduk kepit atau silang kaki. susah baby nk jn position nnti. search kt youtube safe exercise atau stretch for pregnancy. rajin2 amalkan. kalau ade bajet lebih, beli bola yoga. sakit je, dduk terus atas boleh tu smbil enjut2. inshallah kurang laa sakit tu.

buat sedikit senaman sis..bngun pagi sllu buat..in sya allah nnti dia ok sikit..

nrmal sis..bby dh msuk lluan

normal sis..