Saya keguguran 10 week Tapi baby dengan kantung tak keluar lagi

Korang ada tips tak supaya tak payah cuci dnc tu .supaya keluar natural .sangat takut ni .tolong Korang... Lepas tu harus start berpantang ke bila tahu anak dan meninggal dalam perut .ke Kene berpantang bila dah keluar semua...tolong Sy .Sy X de mak ayah ,X de mertua ,hanya ada suami yang tak tahu apa2 .ni first pregnant

6 Balas

Cuba sis bnyakkn berjalan…sy wktu tau kgguran, kne pi hosptl nk book trikh dnc., sepnjng dkt hosptl sy ulang alik pi situ sini..jmpe Dr tu, Dr nie..mse tu rse lenguh n penat jgk r, yela spital bkn kecik ..balik tu sy pi psar mlm plk..wktu dkt psr sy dh rsa ade something kuar.,balik umh cek, tgk ade drh segar setitik dua..esok dh start rse sakit2, luse tu mkin teruk sakit mcm sngugut..mlm tu terus kuar sndiri..xsempat dnc..tp kntung je xkuar, Dr yg kuarkn..balik tu berpntang la

Saya pernah miscarriage masa baby 8 minggu. Minggu ke 12 baru kantung keluar lepas berurut dengan bidan kampung. Masa tu mmg ckp dgn bidan tu, saya nak Ikhtiar keluar sendiri sbb baby mmg dah tkde heartbeat dari minggu ke 8 lagi. So dia mmg akan urut2 perut kita. Tapi kalau boleh cari la bidan kg yg berpengalaman. Lepas kantung keluar. Saya pantang 2 minggu. Semoga dipermudahkan sis

Cuba pujuk baby sis.. inshaAllah .. sy pun mcm tu 🥲🥲 cuma saya tak tunggu lama utk sakit .. tp boleh cuba . Ckp kt baby kalau nk keluar , keluar je mummy redha 🥲 sedih sgt bila igt balik 😭😭😭

8mo ago

semoga sis kuat dah sabr dengan ujian Allah swt

taon lps sy pun patutnya kne DNC..tp takut mmg xnk biar dia gugur sndiri. tiap mlm sy tahajud mintak ngn Allah...alhmdulillah dimudahkn semuanya. keluar kantung semua bersih

ada spotting x?

ada sikitbje